Ezel Set Ekibi

Kenan İmirzalıoğlu Resim 01

Kenan İmirzalıoğlu Resim 02

Kenan İmirzalıoğlu Resim 03

Kenan İmirzalıoğlu Resim 04

Kenan İmirzalıoğlu Resim 05

Kenan İmirzalıoğlu Resim 06

Herkesin kimseye anlatmadığı bir sırrı var. Herkesin bir başkasına göstermediği gizli bir yüzü var.Ezel'in Oyunu'nda, günlük hayatın maskelerinin arkasında insanların bu vahşi, zalim, ne hırslarından ne de aşklarından bir türlü vazgeçemeyen gerçek yüzlerini görüyoruz.Önce Yusuf vardı. Hayatın içindeki nokta kadar küçük hayatında ailesiyleydi. Mutluydu. Sonra Yusuf bir kız sevdi. Ona aşık oldu. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Evrende herşey yerli yerindeydi. Ama Yusuf birden cinayetten hapiste buldu kendini. Bildiği hayat, güvendiği insanlar bir anda yok oldu. Yerine, tek bir soru, on yıl boyunca kızgın bir damga gibi beynini dağladı durdu: Niye?Sevdiği kız Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abisi bildiği Ali, ona korkunç bir oyun oynamıştı. Yusuf cevapları bulamıyordu, çaresizdi. Ta ki hapishanede hayatını değiştirecek bir adamla tanışana dek.Önce Yusuf vardı. Sonra Yusuf öldü. Ezel doğdu. Başka bir yüzle. Başka bir kimlikle. Ama aynı yakıcı soruyla. Niye?Ezel, oyunu oynamaya hazır. Ezel cevapları bulacak. Ezel, bu üç kişiden intikamını alacak; ondan herşeyini alan insanlardan herşeylerini alacak. Ama önce içindeki bitmek tükenmek bilmeyen, uslanmayan, ölmeyen aşkı öldürmesi gerek. Sevmek hiç bu kadar zor olmadı. Kazanmanın bedeli hiç bu kadar yüksek olmadı.

Ezel 2.Bölüm Fragmanı

Ezel Hikayesi

Herkes birini sever ama her ihanet, sevgiyle başlar…

Önce Ömer vardı. Ömer’in ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı vardı. Mutluydu. Sonra bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Herşey yerli yerinde, herşey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden cinayetten hapiste buldu kendini. Bildiği hayat, güvendiği insanlar bir anda yok oldu. Yerine, tek bir soru, on yıl boyunca kızgın bir damga gibi beynini dağladı durdu: Niye? Ona korkunç bir oyun oynanmıştı. Sevdiği kız Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abisi bildiği Ali, bir şekilde bu oyunun içindeydi. Ömer cevapları bulamıyordu, çaresizdi. Ta ki hapishanede hayatını değiştirecek bir adamla tanışana dek.

Kenan İmirzalıoğlu

kenanimirzalioglu

18 HAZİRAN 1974′TE Ankara’nın Bala İlçesi’ne bağlı Üçem Köyü’nde çiftçi olan Yıldız ve Mustafa İMİRZALIOĞLU ailesinin 3 çocuğundan en küçüğü olarak dünyaya geldi. Ablası’nın adı Yasemin, abisinin adı Derviş (Makina Mühendisi).Kenan İMRZALIOĞLU’nun hep merak edilen soyadı “bey” anlamına gelen mirza kelimesinden türemiş . Soyu Akkoyunlu Devleti Hükümdarı uzun Hasan’a dayanan Kenan İMİRZALIOĞLU’nun dedesi Mir Mustafa; Atatürk’ü evinde ağırlamış.

12 yaşına kadar Üçem Köyü’nde kalan İMİRZALIOĞLU 12 yaşına gelince orta ve lise öğreninmi için Ankara’ya teyzesinin yanına gelmiş, ortaokul ve liseyi Ankara’da okumuş. Okulunda çok başarılı olan Kenan İMİRZALIOĞLU ayrıca okulun basket takımında oynayan İMİRZALIOĞLU lisede boyunun 1.85 cm olmasından dolayı boyuna uygun kız bulamadığından boy uzamasının sebebini basket bol zannedip basketi bırakmış.(Tabi sonradan basketin boy uzatmadığını öğrenip üzülüyor.) Lise son sınıftayken işi biraz haylazlığa vuran Kenan İMİRZALIOĞLU ilk girişte üniversiteyi kazanamamış ve köyüne dönüp hem babasına yardım etmiş hem 2.sene için üniversiteye hazırlanmış.

2. girişinde Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nü kazanmış ve okumak için İstanbul’a gitmiş. Okulunda sevilen Kenan İMİRZALIOĞLU’nun üniversitedeyken Bilge isimli bir kızla arkadaşlığı olmuş ve okulda örnek çift gösterilmişler fakat sonra bilinmeyen bir nedenle ayrılmışlar. Okulda kendisini yakışıklı bulan tüm arkadaşlarının manken ol ısrarına bir türlü kulak asmamış fakat en sonunda Murat UNCU isimli arkadaşının “Mutlaka mankenlik yapmalısın, Türkiye’nin en iyi mankeni olursun” lafıyla ciddi anlamda gaza gelen İMİRZALIOĞLU “Haydi gideyim bir ajansa” demiş, anlaşma yapmış ve mankenlik yapmaya başlamış 95′te. (Bu arada Murat UNCU isimli arkadaşının üzerinde çok emeği olduğunu söylüyor.”)

Sonra bir yandan okulu devam ederken bir yandan da dostları yarışmaya katılması konusunda O’nu yönlendirmeye başlamışlar, fakat o kendini hazır hissetmediğini söylemiş ve 1.5 sene beklemiş yarışmaya girmek için. Daha sonra BEST MODEL OF TURKEY’in elemeleri olmuş, katılmış ve 4000 kişinin arasından ilk 20′ye seçilmiş, sonra Türkiye Finali olmuş ve orada 1. seçilmiş. Daha sonra 1. olduğu için BEST MODEL OF THE WORLD’e katılmış, oradada 1. olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği BEST MODEL OF THE WORLD olmuş.

Yarışmadan iki ay sonra dizi teklifleri başlamış. Fakat o diğer dizilerde sadece yakışıklı bir adam arandığı için hepsini geri çevirmiş. En sonunda yarışmayı izleyen Osman SINAV’ın kardeşi “Deli Yürek” dizisi için aradıkları kişinin Kenan İMİRZALIOĞlu olduğuna karar vermiş ve O’na teklif götürmüş. Fakat İMİRZALIOĞLU’nun; ” Ben oyuncu değilim, nasıl böyle birşeyi göze alıyorsunuz”demesi üzerine O’na; “Sana güveniyorum, sende o elektrik, potansiyel var, yeter ki bu işe kelleni koy, git bir hafta düşün kararını ver” karşılığını vermiş. Bunun üzerine Kenan İMİRZALIOĞLU; Osman SINAV’ı sevdiği için “DELİ YÜREK” dizisini kabul etmiş çünkü bu rolün kendisinin karakterine de uyduğunu düşünmüş ve bir hafta sonra “Kellem sizindir, hemen başlayalım” demiş ve “Eğer bu dizide bu dizide oynarsam Yusuf karakterini ben mi canlandıracağım?” demiş ve “Evet” karşılığını alınca teklifi kabul etmiş ve diziye başlamış. Bu dizi O’nun tanınmasını sağlamış ve diziden sonra O’da ne kadar doğru bir seçim yaptığını anlamış. Ve birde dizinin devamı olan bir sinema filmi çekmiş(Deli Yürek Bumerang Cehennemi)

Deli Yürek dizisi dizisi bittikten sonra dil eğitimi için Amerika’ya giden İMİRZALIOĞLU döndüğünde peşpeşe 17 teklif almış fakat o o Uğur YÜCEL’in yazıp yönettiği “ALACAKARANLIK” dizisinin teklifini Uğur YÜCEL’den almış ve senaryoyu okuyarak işin içinde de Uğur YÜCEL gibi kaliteli birinin olması üzerine Uğur YÜCEL ve olgun ŞİMŞEK’le başrolde kamera karşısına geçmiş ve bu dizisi de ses getirmiş. Daha sonra yine aynı kadroyla bu kez yine UĞUR YÜCEL’in yazdığı “Yazı Tura” adlı sinema filminde Olgun ŞİMŞEKle beraber rol almış.

Bu dizisi de bitince kısa bir ara vermiş. Daha sonra yine Osman SINAV 1962 Yılı’nda gösterilen başrollerini; Türkan ŞORAY ve Ayhan IŞIK’ın oynadığı “ACI HAYAT” isimli türk filmini dizi yapmaya karar vermiş ve Kenan İMİRZALIOĞLU ve partneri olarakta Selin DEMİRATAR’a teklif götürmüş. Onlarda kabul etmişler.

Cansu Dere

cansudere

1980 yılında Ankara’da doğdu.

Yunanistan göçmeni bir aileden olan Cansu Dere, İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı.

Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye’nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı.

ITKIB’ in tüm yurtdışı organizasyonlarında ülkemizi temsil eden Cansu Dere , 2002-2003 yıllarında Paris’te çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla başarılı çalışmalar gerçekleştirdi.

İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümünden mezun oldu.

2006 yılı itibariyle “Sıla” isimli dizide rol almaya başladı. Dizi hala devam ediyor (2007) ve büyük bir beğeni ile takip ediliyor.

Ayrıca Kenan İmirzalıoğlu’yla birlikte “Son Osmanlı Yandım Ali” adlı sinema filminde başrol oynadı. Filmi 1 milyonun üstünde seyirci izledi.

Yer aldığı projeler

Kabuslar Evi, Takip – 2006
Sıla – 2006
Son Osmanlı Yandım Ali – 2006
Güz Yangını – 2005
Metro Palas – 2004
Alacakaranlık Filmi, Alacakaranlık – 2003

Cansu Dere filmleri

Son Osmanlı Yandım Ali
Alacakaranlık

Televizyon kariyeri

2005 N- Moda program sunuculuğu : NTV
2005 Alacakaranlık -TV Dizisi – Yön: Türkan Derya : Show TV
2004 Metro Palas -TV Dizisi – Yön: Hilal Saral : Show TV
2004 Life Style Moda program sunuculuğu ve editörlüğü: NTV
2004 Türkiye’nin Yıldızları program sunuculuğu: Show TV
2000-2001 Kanal D’de Çocuk ve Müzik programlarında sunuculuk
2006-Sıla dizisi – TV Dizisi
2006 Son Osmanlı, Yandım Ali – Sinema Filmi

Yiğit Özşener

yigit

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğinden 1996 yılında mezun oldu. 1997- 1999 yılları arasında Koç Üniversitesinde işletme masterı yaptı. 1994 yılında Şahika Tekand Studio Oyuncularında eğitim almaya başladı ve 2001 yılına kadar Studio Oyuncuları bünyesindeki çeşitli oyunlarda yer aldı. 1995 yılında Şahika Tekandın yazıp yönettiği “Gergadanlaşma” ile profesyonel olarak oyunculuğa başladı. Bu oyun ile Bulgaristan ve Makedonyada gerçekleştirilen festivallere katıldı.

Ardından sırasıyla Harold Pinterin yazdığı Şahika Tekandın yönettiği “Gitgel Dolap”, Şahika Tekandın yazıp yönettiği “Oyuncu” gibi oyunlarda yer aldı.2000 yazında Delphide gerçekleştirilen X. Antik Oyunlar Festivalinde, Thedoros Terzopolosun yönettiği “Herakles” projesinde yer aldı. Ardından 2001 yılında Şahika Tekand Studio Oyuncuları ile “Gergedanlaşma”da tekrar yer aldı. 2001 yılında kurulmuş olan “Dükkan” Tiyatro Topluluğunun kurucu üyesidir.

Tuncel Kurtiz

tuncel

Doğum yeri: bilecik
Doğum Tarihi : 1 Şubat 1936
eğitim durumu: İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı

1959 yılında dormen tiyatrosunda sanat hayatına başlayan tuncel kurtiz bir çok sinema filminde rol almıştır. tuncel kurtizin yıldızını parlatan proje ise sürü filmi olmuştur. son dönemlerde kendisini hacı ve asi dizisinde izlemiştik

Barış Falay

baris

Doğum Yeri : Balıkesir
Doğum Tarihi : 1972
Eğitimi : Lisans

Çeşitli özel tiyatrolarda ve Ankara Devlet Tiyatrosu’ nda 2 yıl çalıştıktan sonra, 1997 yılında kuruluş sınavıyla beraber İzmit Şehir Tiyatrosu sanatçısı oldu. “Hamlet” ile başlayan bu serüven, “Üç Kuruşluk Opera”, “Misafir”, “Kamyon”, “Roberto Zucco”, “Kırmızı Yorgunları”, “Azizname”, “Barış”, “Bahar Noktası”, “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz”, “Karar Kimin” ve daha bir çok oyunda oynayarak sürdü. “Deniz Kızı Masalı”, ve “Bir Yaz Gecesi Rüyası” adlı oyunları yönetti. Tiyatronun bünyesindeki Tiyatro Okulunda eğitmenlik yaptı

Salih Kalyon

salihkalyon_aysun

Salih Kalyon, Orta okul yıllarında Adapazarı Halkevi’nde tiyatro çalışmalarına başladı. Turgut Özakman’ın ‘Güneşte On Kişi’, Cahit Atay’ın ‘Pusuda ve Ormanda’, Atilla Alpöge’nin ‘Çürük Elma’ adlı oyunlarında oynadı. Cahit Atay’ın ‘Sultan Gelin’ adlı oyunu ile Ankara Sanat Tiyatrosu’nda profesyonel oldu. Arkasından Sermet Çağan’ın ‘Ayak Bacak Fabrikası’ , Güner Sümer’in ‘Bozuk Düzen’ , Hüseyin Rahmi Gürpınar ve Güner Sümer’in ‘Kuyruklu Yıldız Altında’ adlı oyunlarında rol aldı.

Askerlik döneminde de, kurduğu 9. Jan Alay Tiyatrosu’nda birçok oyuna imza atan sanatçı askerlik dönüşü AST’da Reşat Nuru Güntekin ve Turgut Özakman’ın ‘Sarıpınar 1914’, Gogol’un ‘Müfettiş’, Fikret Otyam’ın ‘Mayın’, Armand Salacroli’nin ‘Durand Bulvarı’, Mozareke’nin ‘Sınırdaki Ev’, Ergin Özbey’in ‘1.Kurtuluştan Belgeler’, İsmet Kuntay’ın ‘Tozlu Çimenler’, Kerim Korcan’ın ‘Linç’ adlı oyunlarında oynadı.

Bundan sonra Anlara Sanat Tiyatrosu’nda rol aldığı birçok oyundan sonra, 1976 yılında AGT-Ankara Çocuk Tiyatrosu’nu kurdu. Burada yirmi çocuk oyunu sahneleyen sanatçı 1979 yılında Dünya Çocuk Yılı nedeni ile Ankara ve İstanbul Devlet Operaları’nda Britten’in ‘Bir Opera Yapalım’ adlı operasını gençler için sahneye koydu. Dört yıl süreyle ara verdiği tiyatro çalışmalarına Yılmaz Erdoğan’ın ‘Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?’ oyunu ile Beşiktaş Kültür Merkezi’nde tekrar başladı.

Salih Kalyon, ‘Bizimkiler’, ‘Başka Olur Ağaların Düğünü’, ‘Güneş Yanıkları’ televizyon dizilerinde oynadı.

Sedef Avcı

sedef

2007 – Menekşe İle Halil : Menekşe

2005 – Yanık Koza : Balım

1997 – Böyle mi Olacaktı : Deniz

Sedef Avcı
Doğum Yeri : Malatya
Doğum Tarihi : 1978
Eğitimi : Lisans

Manken ve dizi oyuncusu.

Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümü mezunu olan Sedef Avcı, Gaye Sökmen Ajans’a bağlıdır. 1997 Elite Model Look 1.si ve kendisi gibi manken olan Kıvanç Kasabalı ile evlidir.

Etiketler

askerlik fotoğrafları (1) barış falay (1) Barış Falay Kimdir (1) Cansu Dere Kimdir (1) durmadan ezel dizisi izle (3) ezel (2) Ezel 1. Bölüm Fragmanı (1) ezel 1.bölüm durmandan izle (1) ezel 1.bölüm full izle (1) ezel 1.bölüm full online izle (1) Ezel 1.Bölüm Full Tek Parça İzle (1) Ezel 1.Bölüm Full Tek Parça İzle Yüksek Kalite İzle (1) Ezel 1.Tanıtım Fragmanı (1) Ezel 1.Tanıtım Fragmanı İzle (1) Ezel 2. Tanıtım Fragmanı (1) Ezel 2. Tanıtım Fragmanı İzle (1) ezel 2.bölüm fragmanı (1) ezel 2.bölüm fragmanı izle (1) ezel 2.bölüm full izle (1) ezel 2.bölüm full tek parça izle (1) ezel 2.bölüm izle (2) ezel 2.bölüm online izle (1) ezel 2.bölüm tek parça izle (1) ezel 3.bölüm fragmanı (2) ezel 3.bölüm fragmanı izle (1) ezel 3.bölüm full izle (1) ezel 3.bölüm full online izle (1) ezel 3.bölüm full tek parça izle (1) ezel 3.bölüm izle (1) ezel 3.bölüm online izle (1) ezel 3.bölüm tek link izle (1) ezel 4.bölüm fragmanı izle (1) ezel 4.bölüm full izle (1) ezel 4.bölüm full online izle (1) ezel 4.bölüm full tek parça izle (1) ezel 4.bölüm izle (1) ezel 4.bölüm online izle (1) ezel 5.bölüm durmadan izle (2) ezel 5.bölüm full izle (2) ezel 5.bölüm full online izle (2) ezel 5.bölüm full tek parça izle (2) ezel 5.bölüm izle (2) ezel anlamı (1) ezel ay yapım (1) ezel cansu der (1) ezel çekim yerleri (1) ezel dizi (1) ezel dizi fotoları (1) ezel dizi müziği dinle (1) ezel dizi müziği indir (1) ezel dizi müzikleri (1) ezel Dizisi (3) ezel dizisi anlamı ezel senaryosu (1) ezel dizisi bölümleri (1) Ezel Dizisi Bölümleri İzle (1) ezel dizisi cansu dere (1) ezel dizisi fotoğrafları (1) ezel dizisi full izle (1) Ezel dizisi izle (3) ezel dizisi kenan imirzalıoğlu (1) ezel dizisi online izle (1) ezel dizisi oyuncuları (2) ezel dizisi oyuncuları barış falay (1) ezel dizisi oyuncuları iğit özşener (1) ezel dizisi oyuncuları salih kalyon (1) ezel dizisi oyuncuları tuncel kurtiz (1) ezel dizisi oyuncusu cansu dere (1) ezel dizisi özeti (1) ezel dizisi resimleri (1) ezel dizisi resmi (1) ezel dizisi set oyuncuları (1) ezel dizisi tek parça izle (2) ezel dvix izle (1) ezel fragman izle (1) ezel full izle (1) ezel hikayesi (1) ezel hq kalite (1) ezel izle (2) ezel jenerik müziği (1) ezel jenerik video (1) ezel kenan imirzalıoğlu (3) ezel kenan imirzalıoğlu fotoğrafı (1) ezel kumarhane (1) ezel online izle (1) ezel resimleri (1) ezel set ekibi (1) ezel son bölüm izle (3) ezel son bölüm online izle (1) ezel son bölüm tek parça izle (1) ezel tüm bölümler (1) ezel tüm bölümler full izle (1) ezel yeni bölüm (2) ezel yeni bölüm full izle (1) ezel yeni bölüm online izle (1) ezel yeni bölüm tek parça izle (1) ezelin anlamı (1) Kenan İmirzalıoğlu (2) Kenan İmirzalıoğlu askerlik fotoları (1) kenan imirzalıoğlu askerlik resimleri (1) Kenan İmirzalıoğlu ezel resimleri 07 (1) Kenan İmirzalıoğlu Kimdir (1) Salih Kalyon (1) Salih Kalyon kimdir (1) sedef avcı (1) sedef avcı kimdir (1) show tv ezel (1) show tv ezel dizisi (1) show tv ezel izle (2) Tuncel Kurtiz Kimdir (1) Yiğit Özşener Kimdir (1)